Sponsor GRATIS Turnclub de Tuimelaar via uw online aankopen.

Beste Turnclub de Tuimelaar-supporter,

Graag uw aandacht voor het volgende.

Vanaf nu is het voor iedereen die Turnclub de Tuimelaar een warm hart toedraagt mogelijk om Turnclub de Tuimelaar GRATIS te sponsoren.

Ga de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst naar http://www.turnclubdetuimelaar.nl

Op de website staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, V & D en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert Turnclub de Tuimelaar een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost U dus niets extra.

Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via Turnclub de Tuimelaar kunt u terecht bij 4500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert.
Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Alvast bedankt namens Turnclub de Tuimelaar.

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.