Uitslag van de Poiesz Sponsor Actie

Vrijdag 15 april werd het Poiesz Sponsor gala georganiseerd in het WTC te Leeuwarden.
8 weken lang konden we muntjes sparen bij onze boodschappen bij de Poiesz.

Meiden van de selectiegroep hebben een zaterdag in de Poiesz van Scharnegoutum gestaan om onze vereniging te promoten en munten in te zamelen. Kokers vol zijn er verzameld afgelopen weken.

Op dit gala waren optredens van O’G3NE, Monique Smit en B-Brave. Een geweldige avond.
Na de optredens werd dan de uitslag bekend gemaakt…spannend hoor!
Hoeveel geld zou onze vereniging bij elkaar gespaard hebben?
Het grote bedrag is geworden…..

20160416_164632

Wij willen iedereen heel erg bedanken die met ons mee heeft gespaard, de actiedag in de Poiesz hebben gestaan en uiteraard Poiesz Supermarkten voor deze geweldige mogelijkheid!

Opnieuw prijzen voor onze turnsters

Zaterdag 19 maart vond de 2e plaatsingswedstrijd plaats in Lemmer. Een aantal turnsters hebben hier hun geleerde en verbeterde oefeningen laten zien.
Lyan vd Meer en Nynke Albada wisten zich op het podium te plaatsen en andere turnsters achter zich te laten. Een knappe prestatie.

IMG-20160320-WA0002

Van beide plaatsingswedstrijden worden de scores opgeteld en de meiden met de hoogste scores kunnen zich plaatsen voor het Friese Kampioenschap. Of onze meiden zich geplaatst hebben wordt later bekend gemaakt.
Ook de andere meiden hebben goed hun best gedaan. Helaas kost een klein foutje al snel enkele punten. Het blijft een momentopname. Alle meiden zijn goed vooruit gegaan en mogen trots zijn op wat ze kunnen.

Uitslagen 19 maart Lemmer

Turnclub de Tuimelaar in de prijzen!

Zaterdag 20 Februari vond de 1e plaatsingswedstrijd plaats voor de jongere meiden. Tijdens deze wedstrijd kwam 5 turnsters van de Tuimelaar in actie.

Hierbij is er een 1e prijs behaald door Fenna Schokkenbroek, Femke Breeuwsma behaalde een 3e plaats. Meiden gefeliciteerd!

9 April is de 2e plaatsingswedstrijd, het totaal van deze 2 wedstrijden wordt bij elkaar opgeteld en de hoogsten kunnen zich plaatsen voor het Fries Kampioenschap.

Hier vind u de uitslagen.

Nieuw jurylid! Martzen is geslaagd

Wij hebben er een nieuw jurylid bij! Martzen Joustra – Tiemersma heeft de jurycursus gevolgd en is geslaagd!
Martzen gefeliciteerd!

Bij elke wedstrijd waar wij aan meedoen, zijn wij verplicht om een jurylid te leveren. Geen jurylid is geen deelname. Om jurylid te worden, biedt de bond KNGU gratis jurycursussen aan.

Wij zijn Martzen zeer dankbaar dat zij deze cursus voor onze kinderen heeft willen volgen.

Denkt u van goh dat lijkt mij ook wel leuk? Iedereen vanaf 16 jaar mag deze cursus volgen. Voor meer informatie kunt u uiteraard contact opnemen via de mail of Jacintha vragen

Jeugdsponsoractie Poiesz

Steun Turnclub de Tuimelaar met de Poiesz Jeugd Sponsor Actie. Dat is winst voor ons en euro’s voordeel voor jou! Doe de Jeugd Sponsor Munten die je ontvangt bij je boodschappen in de koker van onze vereniging bij de Poiesz supermarkt in Scharnegoutum, of lever de munten in in de doos tijdens de gymles.

PoieszSupermarkten_JeugSponsorActiepdf-page-001

1e plaatsingswedstrijd Lemmer

Zaterdag 9 januari vonden de 1e plaatsingswedstrijd plaats te Lemmer.
Enkele meiden van onze vereniging deden hier aan mee.
De niveau’s die meededen waren D2, D3 en D4. De concurrentie was ook nu weer erg groot.
Onze meiden hebben een goede wedstrijd gedraaid en gaan goed vooruit.
Op naar de 2e plaatsingswedstrijd in Maart.

Mocht u foto’s of filmpjes hebben, dan kunt u die sturen naar info@turnclubdetuimelaar.nl zodat wij die kunnen plaatsen op de website en Facebook.

Hier kunt u de uitslagen vinden.

Sponsor GRATIS Turnclub de Tuimelaar via uw online aankopen.

Beste Turnclub de Tuimelaar-supporter,

Graag uw aandacht voor het volgende.

Vanaf nu is het voor iedereen die Turnclub de Tuimelaar een warm hart toedraagt mogelijk om Turnclub de Tuimelaar GRATIS te sponsoren.

Ga de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst naar http://www.turnclubdetuimelaar.nl

Op de website staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, V & D en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert Turnclub de Tuimelaar een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost U dus niets extra.

Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via Turnclub de Tuimelaar kunt u terecht bij 4500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert.
Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Alvast bedankt namens Turnclub de Tuimelaar.