Juryleden gezocht!

Turnsters van Turnclub de Tuimelaar doen regelmatig mee aan wedstrijden en groepsspringwedstrijden van de KNGU.
Tijdens elke wedstrijd zijn wij als vereniging verplicht een jurylid in te brengen.
Géén jurylid betekent géén deelname van de turnsters aan de wedstrijd.

Aangezien wij alle meisjes een kans willen geven deel te nemen aan deze wedstrijden zijn wij op zoek naar enthousiaste ouders die een jurycursus willen volgen.

Wij zijn op zoek naar juryleden voor de individuele turnwedstrijden en voor de groepsspringwedstrijden.
Een jurycursus bestaat uit 6 avonden (ieder van 3 uur per avond), de eerst 5 avonden zijn leren, toetsen maken, filmpjes kijken enz.
De laatste avond is een examen. Als je alles goed hebt doorlopen krijg je een jurybrevet. Elk jaar is 1 bijscholing verplicht. De minimum leeftijd is 16 jaar.
De cursus wordt gegeven door de KNGU en is gratis.

Lijkt het je wat om een jurycursus te volgen neem dan contact op met trainster Jacintha Ottenhof of één van de bestuursleden.

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.